1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Апаратна нарада Державного архіву...

Апаратна нарада Державного архіву Одеської області

17 квітня 2023 року директор Державного архіву Одеської області, кандидат наук з державного управління, доцент Петро Лук’янчук провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів Державного архіву.

На початку наради директор Петро Лук’янчук привітав всіх присутніх з Великоднем:

«Щиро вітаю всіх з Великоднем! Нехай це величне свято наповнить серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро! Бажаю вам радості, здоров’я, добробуту і благополуччя! Христос Воскрес!»

Відповідно до затвердженого порядку денного під час наради було обговорено низку актуальних питань діяльності Державного архіву, зокрема про стан роботи щодо подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави; про основні показники діяльності та аналіз роботи структурних підрозділів; про стан фінансової діяльності Державного архіву (аналіз фінансової діяльності і звітність з фінансових питань за І квартал 2023 рік); інформування, у порядку контролю, про стан роботи з документами в Державному архіві. За результатами апаратної наради директором Держархіву Петром Лук’янчуком надані відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів Держархіву та встановлено терміни їх виконання.