1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. 19 квітня 2023 року...

19 квітня 2023 року Державним архівом Одеської області проведено навчальний семінар

Директор Державного архіву Одеської області, кандидат наук з державного управління, доцент Петро Лук’янчук відкривав навчальний семінар за темою: «Складення описів на документи та актів про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду» для посадовців органів публічної влади та представників трудових архівів Одеської області, до обов’язків яких віднесено відповідальність за організацію та проведення документообігу та архівної справи.

У заході взяли участь співробітники архівних відділів районних державних адміністрацій та міських рад Одеської області, а також департаментів та управлінь Одеської обласної державної (військової) адміністрації, державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування Одеської області у кількості понад 100 осіб.

На семінарі з основною доповіддю виступила начальник відділу формування Національного архівного фонду, організації і координації архівної справи та діловодства Галина Успенська.

По завершенню навчального семінару всім учасникам навчання надано методичні матеріали.

Усі слухачі семінару отримають відповідні сертифікати. Координатори навчальних семінарів – головні наукові співробітники відділу науково-довідкового апарату Вікторія Столярова та Валерія Сугак.