1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Селекторна нарада Одеської обласної...

Селекторна нарада Одеської обласної державної адміністрації.

18 січня 2022 року голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький провів селекторну нараду в режимі онлайн з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, районних рад та територіальних громад Одеської області.

Директор Державного архіву Одеської області Петро Лук’янчук взяв участь у селекторній нараді в рамках якої було розглянуто та обговорено актуальне питання фінансування з Державного бюджету проєктів розвитку Одеської області. З даного питання доповіла директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Марина Зінченко.

В ході селекторної наради розглянули стан готовності органів управління та підпорядкованих сил цивільного захисту до ліквідації можливих наслідків надзвичайних ситуацій зимового періоду в Одеській області. Доповів заступник директора Департаменту – начальник управління цивільного захисту Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Одеської облдержадміністрації Ігор Семків.