1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Апаратна нарада Одеської обласної...

Апаратна нарада Одеської обласної державної адміністрації

18 січня 2022 року директор Державного архіву Одеської області Петро Лук’янчук взяв участь у апаратній нараді Одеської обласної державної адміністрації.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький провів апаратну нараду, в рамках якої директор Одеського обласного центру зайнятості Сергій Гаценко доповів про результати роботи Одеського обласного центру зайнятості у 2021 році.

Впродовж 2021-го року послугами Одеської обласної служби зайнятості скористалися 49 000 осіб, а роботу за сприянням Служби отримали майже 22 тисячі. Такі дані озвучено в ході чергової апаратної наради Одеської обласної державної адміністрації.

«Одеська обласна служба зайнятості бере участь у реалiзацi державної політики у сфері зайнятості населення. Одеський обласний центр зайнятості виступає посередником на ринку праці, забезпечує взаємодію мiж усіма його учасниками, зокрема, сприяє у пошуку роботи, доборі працiвникiв, професійному навчанні для потреб ринку праці, профорiєнтацiï, в органiзацiï пiдприємницькоï дiяльностi. У центрах зайнятості існує єдина в Украïнi оперативна база шукачів роботи та вакансій. iнформацiя про актуальні вакансiï – у вільному доступі. Шукачі роботи отримують послуги незалежно вiд зареєстрованого місця проживання. Роботодавці також звертаються до центру зайнятості, коли потрiбнi фаховi працівники. В умовах суттєвого ускладнення на ринку праці в умовах пандемiï, спричиненої поширенням коронавiрусноï iнфекцiï COVID-19, збільшилась кiлькiсть звернень шукачів роботи, при цьому статус безробітного офiцiцно отримали 37 тисяч осіб» – доповів директор Одеського обласного центру зайнятості Сергій Гаценко.

Відповідно до порядку денного наради було заслухано доповідь директора Південного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я Дмитра Самофалова, який проінформував про стан готовності закладів охорони здоров’я області до контрактування з Національною службою здоров’я України.