1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Проведення чергового засідання експертно-перевірної...

Проведення чергового засідання експертно-перевірної комісії Державного архіву Одеської області

У приміщенні Державного архіву Одеської області 29 лютого 2024 року відбулося чергове засідання експертно-перевірної комісії, на якому розглядалися документи установ списку юридичних осіб – джерел формування Національного архівного фонду, як Державного архіву Одеської області, так і архівних відділів районних державних (військових) адміністрацій Одеської  області, а саме: номенклатури справ, інструкції з діловодства, описи справ постійного терміну зберігання, описи з кадрових питань (особового складу), описи тривалого зберігання, акти про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду.

Відкрив засідання директор Державного архіву Одеської області, кандидат наук з державного управління, доцент Петро Лук’янчук.

На засіданні також розглянуто питання:

  • Про роботу експертної комісії відомчого архіву та служби діловодства Головного управління ДСНС України в Одеській області.
  • Про віднесення Одеської громадської організації «Постраждалі від політичних репресій» до джерел формування Національного архівного фонду.

З розглянутих питань було прийнято відповідні рішення.