1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Апаратна нарада Державного архіву...

Апаратна нарада Державного архіву Одеської області

21 листопада 2023 року директор Державного архіву, кандидат наук з державного управління Петро Лук’янчук провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів Державного архіву.

На початку наради директор Петро Лук’янчук привітав працівників з Днем Гідності та Свободи та звернув увагу, що сьогодні виповнюється 10 років від початку Євромайдану, визначального моменту для європейського шляху України. Зауважив, що 21 листопада 2013 року, українці, обгорнуті  Прапором України та Прапором Європейського Союзу, показали, що здатні захищати свій шлях, показали своє прагнення жити у країні, де панує закон, а не свавілля; свобода, а не авторитаризм, демократія, а не диктатура, а також показали, що таке справжня воля.

Відповідно до затвердженого порядку денного під час наради було обговорено низку актуальних питань діяльності Державного архіву: про виконання затверджених заходів з наукової діяльності Державного архіву у 2023 році; про результати роботи експертно-перевірної комісії Державного архіву у 2023 році; про стан роботи з документами в Державному архіві. За результатами апаратної наради директором Державного архіву Петром Лук’янчуком надані відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів Державного архіву та встановлено терміни їх виконання.