1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини
  6. /
  7. 21 червня 2023 року...

21 червня 2023 року Державним архівом Одеської області проведено навчальний семінар

21 червня 2023 року відбувся навчальний семінар Державного архіву Одеської області. Начальник відділу формування Національного архівного фонду, організації і координації архівної справи та діловодства Галина Успенська відкрила навчальний семінар за темою: «Організація діловодства та архівного зберігання документів в установах, що здійснюють режимно-секретну діяльність».

На семінарі з основною доповіддю виступив директор Південного регіонального центру страхового фонду документації Сергій Крачков.

У заході взяли участь співробітники архівних відділів районних державних адміністрацій та міських рад Одеської області, а також департаментів та управлінь Одеської обласної державної (військової) адміністрації, державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування Одеської області у кількості понад 65 осіб.

По завершенню навчального семінару всім учасникам навчання надано методичні матеріали. Усі слухачі семінару отримають відповідні сертифікати. Координатори навчальних семінарів – головні наукові співробітники відділу науково-довідкового апарату Вікторія Столярова та Валерія Сугак.