1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Одещина: 90 років історії

Одещина: 90 років історії

14 жовтня 2022 року, у День захисників і захисниць України, Покрова Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва Петро Лук’янчук – директор Державного архіву Одеської області, кандидат наук з державного управління, доцент, презентував пересувну виставку «Одещина: 90 років історії» за документами і матеріалами з фондів Державного архіву Одеської області в музеї історії Одеського державного аграрного університету.

Під час урочистої частини відкриття виставки виступив Михайло Брошков – ректор Одеського державного аграрного університету, доктор ветеринарних наук, професор. На відкритті були присутні: Олена Коваленко – проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат філологічних наук, завідувачі кафедр, студенти, магістранти, аспіранти, викладачі Одеського державного аграрного університету.

2022 рік визначальний для Одещини. Цього року виповнюється 90 років з дня заснування Одеської області. На межі ювілею ми відтворюємо нашу історію, докладаємо зусиль для збереження та поширення наших традицій, єднаємося у досягненні значних результатів у всіх сферах діяльності та економічного розвитку регіону й України.

Ознайомитися з пересувною виставкою «Одещина: 90 років історії» можна в музеї історії Одеського державного аграрного університету: вул Пантелеймонівська, 13.

Експонується виставка до 01 листопада 2022 року.