1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Державний архів Одеської області...

Державний архів Одеської області серед переможців Всеукраїнського конкурсу

2022 рік для Держаного архіву Одеської області став визначним.

Щороку фахова конкурсна комісій Національного агентства України з питань державної служби визначає кращі найінноваційніші  практики  у системі професійного навчання для представників органів публічної влади. Цьогоріч за перемогу змагалися 28 провайдерів з усієї країни, які представили свої напрацювання на розгляд фахівців НАДС.   

За результатами роботи конкурсної комісії в номінації «Внутрішнє навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування» Державний архів Одеської області посів друге місце серед провайдерів України.

Серед призерів цієї номінації на першому місці Апарат Верховної Ради України, а на третьому – Державна  служба України з безпеки на транспорті.

Вперше в чисті призерів найпрестижнішого щорічного Всеукраїнського конкурсу НАДС  представники Одещини.

Конкурс проведено за підтримки Ради Європи.

Попри війну кожен з нас своєю відданою працею наближає нашу Святу Перемогу.

Слава Україні!

Детальніше про результати конкурсу можна ознайомитися на офіційному сайті НАДС за посиланням: https://pdp.nacs.gov.ua/news/pidvedeno-pidsumky-konkursu-shchodo-krashchykh-praktyk-vprovadzhennia-osvitnikh-innovatsii-u-systemi-profesiinoho-navchannia-derzhavnykh-sluzhbovtsiv-a3f39e9c-67f8-4c98-af42-08fa3eb238fa