1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Апаратна нарада Державного архіву...

Апаратна нарада Державного архіву Одеської області

24 жовтня 2022 року директор Державного архіву Одеської області Петро Лук’янчук провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів Держархіву.

На початку наради Петро Лук’янчук поінформував присутніх про те, що ситуація в місті стабільна. Більшість підприємств міста працюють у звичайному режимі. Акцентував увагу на питанні підготовки до опалювального сезону.

Відповідно до затвердженого порядку денного під час апаратної наради керівники структурних підрозділів Держархіву доповідали про проведену роботу Держархіву за 9 місяців 2022 року за своїми напрямками.

З доповіддю виступили: начальник відділу звернень громадян, документообігу та контролю за виконанням документів органів влади Алла Єрмакова; начальник відділу фінансово-економічного та матеріально-технічного забезпечення – головний бухгалтер Алла Машкова; заступник начальника відділу зберігання, обліку та фізичної схоронності документів НАФ Світлана Коносевич; заступник начальника відділу формування НАФ, організації і координації архівної справи та діловодства Галина Стойкова.

Заступник директора – начальник відділу використання документів НАФ, інформації, публікації та зовнішніх зв’язків Сергій Крачков зосередив увагу присутніх на організацію роботи щодо приймання та узагальнення річних звітів від архівних установ області за 2022 рік та підготовку плану розвитку архівної справи на 2023 рік.

За результатами апаратної наради директор Держархіву Петро Лук’янчук надав відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів Держархіву.