1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини
  6. /
  7. Навчальний семінар

Навчальний семінар

Державним архівом Одеської області продовжується робота з проведення  навчальних семінарів з підвищення рівня професійної компетентності посадовців органів публічної влади Одещини. Так, відповідно до затвердженого Плану-графіка навчальних заходів Держархіву на 1 квартал поточного року  02 лютого 2022 року проведено черговий  онлайн-семінар «Організація діловодства в установі та складення зведеної номенклатури справ».

У заході взяли участь 82 посадові особи з Одеської обласної прокуратури, Одеського обласного управління лісового та мисливського господарства та Головного управління статистики в Одеській області.

На початку онлайн-семінару з вітальним словом до учасників звернувся кандидат наук з державного управління, директор Держархіву Петро Лук’янчук. З основною доповіддю виступила головний спеціаліст відділу формування Національного архівного фонду, організації і координації архівної справи та діловодства Державного архіву Одеської області Людмила Лісунець. Організатор і модератор навчального заходу кандидат наук з державного управління, заступник начальника відділу науково-довідкового апарату Держархіву Наталія Привалова.

В рамках вебінару обговорено питання щодо організації документообігу в органах влади та архівної справи.

По завершенні семінару слухачі висловили вдячність за високий професіональний рівень організації й проведення комунікативного заходу, а також побажання брати участь у подальшому в аналогічних навчальних заходах.