1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини
  6. /
  7. Селекторна нарада Одеської обласної...

Селекторна нарада Одеської обласної державної адміністрації

16 листопада 2021 року директор Державного архіву Одеської області Петро Лук’янчук дистанційно взяв участь у селекторній нараді з головами районних державних адміністрацій, районних рад, міськими, селищними та сільськими головами. Нараду проводив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький провів чергову селекторну робочу нараду в режимі онлайн з головами райдержадміністрацій, районних рад, територіальних громад та міст обласного значення.

Одним з актуальних питань, які були розглянуті та обговорені на черговій селекторній робочій нараді Одеської облдержадміністрації – здійснення комплексу заходів для проходження опалювального сезону осінньо-зимового періоду на території Одеської області. Доповів з цього питання директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності облдержадміністрації Антон Шалигайло.

Друге питання селекторної наради, з яким виступив директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олександр Лончак – стан використання освітньої субвенції та залишків освітньої субвенції.

Актуальним залишається питання вакцинації, зокрема, працівників закладів освіти регіону. Про статистичні дані захворюваності на COVID-19 та про необхідність вакцинації наголосив голова облдержадміністрації.