1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Апартна нарада Держархіву 20.09.2021

Апартна нарада Держархіву 20.09.2021

Під головуванням директора Державного архіву Одеської області Петра Лук’янчука та за участю керівників структурних підрозділів 20 вересня проведено апаратну нараду, під час якої  розглянуто низку актуальних питань.

На початку наради директор зосередив увагу присутніх на посиленні  карантинних заходів в Держархіві у зв’язку з погіршенням статистичних даних в регіоні щодо захворюваності на COVID-19.

Також Петро Лук’янчук закликав всіх працівників Держархіву заощаджувати енергоресурси з метою економії бюджетних коштів на оплату  комунальних послуг установи.   

Про організацію та забезпечення функціонування веб-сайту державного архіву доповідав заступник директора – начальник відділу використання  документів Національного архівного фонду, інформації, публікацій та зовнішніх зав’язків Держархіву Сергій Крачков, який охарактеризував стан справ та роботу з офіційним сайтом. 

Співдоповідач з цього питання – заступник начальника відділу науково- довідкового апарату Наталія Привалова доповіла про результати моніторингу всіх інформаційних майданчиків Держархіву та дала дієві рекомендації щодо подальшої діяльності офіційного сайту в оновленому форматі із започаткуванням нових рубрик. Це дозволить більш оперативноінформувати громадськість через анонси, звітність і дайджести. Також було охарактеризовано роботу інформаційного каналу YouTube nа сторінок у Фейсбук та Інстаграм. 

Про виконання регіональної програми здійснення контролю за наявністю, станом  рухом документів Національного архівного фонду на 2020-2024 роки доповідала начальник відділу зберігання, обліку та фізичної схоронності документів Національного архівного фонду Світлана Виногловська.

Зацікавлення у всіх присутніх викликала доповідь начальника відділу фінансово-економічного та матеріального забезпечення – головного  бухгалтера Алли Машкової, яка поінформувала про основні напрямки запиту Державного архіву Одеської області на 2020-2024 роки.

Традиційно,  по завершені наради начальник відділу звернень громадян, документообігу та контролю за виконанням документів органів влади Алла Єрмакова доповіла про стан роботи з документами у державному архіві.

За результатами апаратної наради керівники структурних підрозділів отримали низку протокольних доручень.