1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини
  6. /
  7. Навчальний семінар Державного архіву...

Навчальний семінар Державного архіву Одеської області

19 січня 2022 року відповідно до затвердженого Плану-графіка навчальних заходів Державного архіву Одеської області на 1 квартал 2022 року відбувся перший у поточному році навчальний семінар для державних службовців Одеської області за темою «Організація діловодства в установі та складення зведеної номенклатури справ».

У заході взяли участь керівники і співробітники Міжрегіонального управління Нацдержслужби в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, Головного управління Державної Міграційної Служби в Одеській області, Головного управління Державної податкової служби в Одеській області, Одеського обласного центру зайнятості, КП «Одеський обласний інформаційно-аналітичний центр», Басейного управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю – всього 65 осіб.

З основною доповіддю щодо організації діловодства в установі та складення зведеної номенклатури справ виступила начальник відділу формування Національного архівного фонду, організації і координації архівної справи та діловодства Держархіву Галина Успенська.

Організатор комунікаційного заходу заступник начальника відділу науково-довідкового апарату Держархіву Наталія Привалова.

По завершенні навчального семінару всім учасникам навчання надано методичні матеріали для додаткового самостійного опрацювання.