1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Робочий візит Генерального консула...

Робочий візит Генерального консула Греції в Одесі Дімітріоса Дохтсіса та директора ПП «Архівні інформаційні системи» Кирила Віслобокова до Державного архіву Одеської області

31 січня 2023 року директор Державного архіву Одеської області, кандидат наук з державного управління, доцент Петро Лук’янчук зустрівся з міжнародними партнерами.

Зважаючи на багатонаціональний склад мешканців та багату на події історію Одещини, дипломатичні місії, акредитовані в м. Одеса, проявляють зацікавленість у вивченні історичних документів та співпрацюють з Державним архівом Одеської області. Так, з 2020 року у тісних партнерських стосунках з Державним архівом співпрацює Генеральне консульство Грецької Республіки в Одесі. Протягом останнього часу відбувалися зустрічі, обговорення тощо.

У рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством закордонних справ Грецької Республіки, що діє через Генеральне консульство Грецької Республіки в Одесі, та Державним архівом Одеської області, підписаного у 2022 році, Державний архів Одеської області отримав у користування сканер Zeutschel OS 12002 Advanced для оцифрування документів Національного архівного фонду.

У зустрічі взяли участь Генеральний консул Греції в Одесі Дімітріос Дохтсіс, директор ПП «Архівні інформаційні системи» Кирило Віслобоков.Державний архів Одеської області постійно співпрацює з міжнародними партнерами.