1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Благодійний турнір із шахів...

Благодійний турнір із шахів на підтримку Збройних Сил України

З нагоди Міжнародного дня прав людини головний спеціаліст – юрисконсульт Державного архіву Одеської області Дмитро Тихомиров взяв участь у Благодійному турнірі зі швидких шахів, організованого на підтримку Збройних Сил України, серед юристів, який відбувся у приміщенні П’ятого апеляційного адміністративного суду 10 грудня 2022 року.

У шаховому турнірі «Право на хід» взяли участь 35 учасників, серед яких адвокати, приватні практики, судді, нотаріуси, виконавці, співробітники юридичних компаній, державних органів та установ.

Учасники мали можливість поспілкуватися з Наталією Жуковою – видатною українською шахісткою, гросмейстеркою, заслуженим майстром спорту України, двічі чемпіонкою Європи серед жінок, переможницею Всесвітньої шахової Олімпіади, чемпіонкою світу та Європи у складі збірної України, а також перейняти у неї успішний досвід. Державний архів Одеської області дякує за організацію на високому рівні Благодійного турніру: Одеській міській федерації шахів, Територіальному управлінню Державної судової адміністрації України в Одеській області, П’ятому апеляційному адміністративному суду та Південному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції (м. Одеса).