1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Апаратна нарада Державного архіву...

Апаратна нарада Державного архіву Одеської області

05 грудня 2022 року директор Державного архіву Одеської області Петро Лук’янчук провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів Держархіву.

Відповідно до затвердженого порядку денного під час наради було обговорено низку актуальних питань діяльності Державного архіву, зокрема про хід та результати щорічної інвентаризації Держархіву. З цього питання доповіла начальник відділу фінансово-економічного та матеріально-технічного забезпечення – головний бухгалтер Алла Машкова.

Про результати щорічної оцінки та підвищення кваліфікації державних службовців поінформувала головний спеціаліст сектора з питань персоналу та кадрової роботи Зоя Скальська.

Начальник відділу зберігання, обліку та фізичної схоронності документів Національного архівного фонду Світлана Виногловська доповіла про стан виконання акту перевірки архівосховищ Державного архіву.

Про стан роботи з документами у Державному архіві доповіла начальник відділу звернень громадян, документообігу та контролю за виконанням документів органів влади Алла Єрмакова. За результатами апаратної наради директором Держархіву Петром Лук’янчуком надані відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів Держархіву та встановлено терміни їх виконання.