1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. До 90-річчя утворення Одеської...
  6. /
  7. До 90-річчя Одеської області....

До 90-річчя Одеської області. Наші перемоги тобі, ОДЕЩИНО! Юрій Захарєєв – чемпіон світу

Спортивні досягнення українців не лише знайомлять світ з Україною, а ще й доводять, що ми народ, якому є чим пишатися. Спортсмени України не лише демонструють стабільні високі результати на змаганнях, але й показують, що здатні перемагати навіть топ-суперників міжнародного рівня.

Так у поточному році 19-річний боєць з Одещини Юрій Захарєєв у блискучому стилі здобув перемогу у фінальному поєдинку Чемпіонату світу у Белграді в категорії до 71 кг над росіянином Вадимом Мусаєвим, продовживши свою неймовірну переможну серію.

В активі Юрія, окрім золотих нагород на чемпіонатах України у різних вікових групах, чемпіонського звання на першості Європи серед юніорів, статусу дворазового чемпіона Європи серед молоді і чемпіона світу серед молоді є медаль вищого рівня на світовій першості в еліті. Більше інформації про Заслуженого майстра спорту України Юрія Захарєєва з Білгород-Дністровського району Одеської області за посиланням: https://bd-rda.od.gov.ua/nashi-peremogy-tobi-odeshhyno-yurij-zaharyeyev-chempion-svitu/