1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Апаратна нарада Державного архіву...

Апаратна нарада Державного архіву Одеської області

07 листопада 2022 року директор Державного архіву Одеської області Петро Лук’янчук провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів Держархіву.

Відповідно до затвердженого порядку денного під час наради було обговорено низку актуальних питань діяльності Держархіву, зокрема про стан фінансової діяльності і звітність з фінансових питань за 9 місяців 2022 року Державного архіву Одеської області. З цього питання доповіла начальник відділу фінансово-економічного та матеріально-технічного забезпечення – головний бухгалтер Алла Машкова.

Начальник відділу формування НАФ, організації і координації архівної справи та діловодства Держархіву Галина Успенська поінформувала про ведення обліку роботи з джерелами формування НАФ.

Про стан роботи з документами у Державному архіві доповіла начальник відділу звернень громадян, документообігу та контролю за виконанням документів органів влади Алла Єрмакова.

За результатами апаратної наради директором Держархіву Петром Лук’янчуком надані відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів Держархіву та встановлено терміни їх виконання.