1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Відкриття виставки «Одещина: 90...

Відкриття виставки «Одещина: 90 років історії»

02 вересня 2022 року, до дня народження міста Одеса, директор Державного архіву Одеської області Петро Лук’янчук презентував одеситам та гостям міста пересувну виставку «Одещина: 90 років історії» за документами і матеріалами з фондів Державного архіву Одеської області. Презентація відбулася у фоє Одеського академічного театру музичної комедії ім. М. Водяного.

Під час урочистої частини відкриття виставки Олена Редько – директор Одеського академічного театру музичної комедії ім. М. Водяного, заслужений працівник культури України, подякувала директору Державного архіву Одеської області Петру Лук’янчуку, що у цей визначний день саме Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного був обраний для першої презентації виставки «Одещина: 90 років історії».

2022 рік визначальний для Одещини. Цього року виповнюється 90 років з дня заснування Одеської області. На межі ювілею ми відтворюємо нашу історію, докладаємо зусиль для збереження та поширення наших традицій, єднаємося у досягненні значних результатів у всіх сферах діяльності та економічного розвитку регіону й України.

Ознайомитися з пересувною виставкою «Одещина: 90 років історії» запрошуємо у фоє театру за адресою: місто Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3.

Експонується виставка до 18 вересня 2022 року.