1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Нарада Державного архіву Одеської...

Нарада Державного архіву Одеської області з керівниками архівних відділів районних державних адміністрацій та міських рад.

27 вересня 2022 року в режимі реального часу із використанням інтернет-платформи ZOOM проведено нараду з керівниками архівних відділів районних державних адміністрацій та міських рад за темою «Складання звітної документації за 2022 рік та планування роботи на 2023 рік».

Нараду провели заступник директора-начальник відділу використання документів Національного архівного фонду, інформації, публікації та зовнішніх зв’язків Сергій Крачков, начальник відділу формування Національного архівного фонду, організації і координації архівної справи та діловодства Галина Успенська, заступник начальника відділу зберігання, обліку та фізичної схоронності документів Національного архівного фонду Світлана Коносевич.

Під час наради були обговорені питання оформлення і строків подачі планово-звітної документації; формування колекцій про хід російсько-української війни, як одного з пріоритетних завдань роботи з поповнення культурної спадщини України; проблемні питання, які виникають при складанні зведених звітів та планів роботи архівних установ.