1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. 22 вересня 2022 року...

22 вересня 2022 року відбулася презентація пересувної виставки «Одещина: 90 років історії»

22 вересня 2022 року відбулася презентація пересувної виставки «Одещина: 90 років історії» у читальному залі бібліотеки Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського.

Державний архів Одеської області, продовжує реалізовувати культурно-інформаційний проєкт «90 років з дня утворення Одеської області» та ознайомлювати зацікавлених відвідувачів з пересувною виставкою «Одещина: 90 років історії» за документами і матеріалами з фондів Державного архіву Одеської області.

Презентація відбулася за сприянням Петра Лук’янчука – директора Державного архіву Одеської області та Андрія Красножона – ректора Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського.

На відкритті виставки виступили: Сергій Крачков – заступник директора – начальник відділу використання документів Національного архівного фонду, інформації, публікації та зовнішніх зв’язків Державного архіву Одеської області, Андрій Красножон – ректор Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського, який зазначив, що ознайомлення з матеріалами виставки є корисним не тільки для студентів, а для викладачів навчальних закладів, аспірантів університету, адже у них відображені всі етапи становлення Одеської області за 90 років існування.

У заході взяли участь представники ректорату, викладачі та студенти Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського, співробітники Державного архіву Одеської області та громадяни міста.

Експонується виставка до 01 жовтня 2022 року.