1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Засідання експертно-перевірної комісії Держархіву...

Засідання експертно-перевірної комісії Держархіву області

30 червня 2022 року відбулося чергове засідання експертно-перевірної комісії Державного архіву Одеської області, в якому взяв учать директор Держархіву області, кандидат наук з державного управління Петро Лук’янчук.

Засідання вів голова експертно-перевірної комісії, заступник директора – начальник відділу використання документів НАФ, інформації, публікації та зовнішніх зв’язків Держархіву Сергій Крачков.

Відповідно до плану роботи комісії на 2022 рік розглянуто такі питання:

Про приймання фондів особового походження Візірова Олександра Володимировича – дослідника і популяризатора історії с. Знам’янка (Катаржино), фотохудожника, підприємця, громадського діяча та Глущака Анатолія Степановича – поета, публіциста, перекладача.  Доповідач – головний спеціаліст відділу формування НАФ, організації і координації архівної справи та діловодства Людмила Лісунець.

Про перейменування колекції документів «Одещина в АТО: спогади, свідчення, фотографії». Доповідач – начальник відділу формування НАФ, організації і координації архівної справи та діловодства, заступник голови комісії Галина Успенська.

Схвалення/погодження документів установ, а саме: положень про архівні підрозділи та експертні комісії, номенклатур справ, описів справ постійного зберігання та з кадрових питань (особового складу), акти про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду України.

У засіданні взяли участь: начальник відділу науково-довідкового апарату Держархіву Олена Мартиненко; начальник відділу зберігання, обліку та фізичної схоронності документів НАФ Держархіву Світлана Віногловська; заступник начальника відділу використання документів НАФ, інформації, публікації та зовнішніх зв’язків Держархіву Степан Желясков; заступник начальника відділу зберігання, обліку та фізичної схоронності документів НАФ Держархіву Світлана Коносевич; завідувач сектору з питань персоналу та кадрової роботи Держархіву Ганна Коцюрба; головні спеціалісти відділу формування НАФ, організації і координації архівної справи та діловодства Держархіву: секретар комісії – Ольга Бабко; Костянтин Коршунов; Людмила Лісунець; головний науковий співробітник відділу науково-довідкового апарату Держархіву Валерія Сугак.