1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Привітання державних службовців Держархіву...

Привітання державних службовців Держархіву області з професійним святом.

Сьогодні, у День державної служби України, директор Державного архіву Одеської області, привітав державних службовців Одещини з професійним святом.

Довіра до влади, зазначив Петро Лук’янчук, починається з державного службовця. Саме тому основними цілями і завданнями державної служби є створення умов для розвитку відкритого суспільства, захист прав та свобод людини і громадян. Саме ваша відданість справі і високий професіоналізм – запорука успіху політичних, економічних і соціальних перетворень в країні.

«Нехай ваша повсякденна сумлінна праця й надалі викликає повагу і довіру громадян. Бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, добробуту та нових звершень в ім’я нашої перемоги та незалежності» – сказав у своєму вітальному слові директор Держархіву області.

Подякою Державного архіву Одеської області нагороджено:

начальника відділу формування Національного архівного фонду, організації і координації архівної справи та діловодства Галину Успенську, за вагомий внесок у поповнення та збереження історико-культурного надбання  українського народу, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків;

начальника відділу звернення громадян, документообігу та контролю за виконанням документів органів влади Аллу Єрмакову, за плідну організацію роботи, високі здобутки та зразкове виконання посадових обов’язків.