1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини
  6. /
  7. Підтримка архівних установ України...

Підтримка архівних установ України та сприяння у збереженні документів Національного архівного фонду України під час воєнного стану

У зв’язку з безпрецедентним проявом відкритої, широкомасштабної агресії росії проти України, внаслідок якої під загрозою знищення опинилися документи Національного архівного фонду України, з метою забезпечення зберігання та захисту документів української історії та культурної спадщини і створення належних умов для зберігання документів, за участю Ukrainische Orthodoxe Kirchengemeinde e.V. (Українська Православна церква в м. Берлін) та фонду Ukraine-Hilfe Berlin e.V. за підтримки Державної архівної служби України, Державний архів Одеської області отримав у користування п’ять тисяч архівних коробів.

Працівники Державного архіву Одеської області переймаються питанням створення відповідних умов та виконують значну роботу для поповнення, зберігання та подальшого використання документів Національного архівного фонду України, що є основною місією архівних установ України завжди і особливо під час воєнного стану.

Висловлюємо вдячність міжнародним партнерам за надану допомогу та закликаємо продовжувати підтримку нашої держави і громадян у цей важкий час.

Тільки спільними зусиллями ми зможемо прийти до перемоги!

Все буде Україна!