1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини
  6. /
  7. Культурно-інформаційний проєкт «90 років...

Культурно-інформаційний проєкт «90 років з Дня утворення Одеської області»

2022 рік став визначальним для Одещини. Цього року виповнилося 90 років з Дня заснування Одеської області.

На межі ювілею ми відтворюємо нашу історію, докладаємо зусиль для збереження та поширення наших традицій, ми єднаємося у досягненні значних результатів у всіх сферах діяльності та економічного розвитку регіону й України.

Ми всі щоденно своєю відданою працею, кожен на своєму місці, наближаємо нашу Перемогу. Саме в такі моменти ми особливо відчуваємо у своїх серцях любов і гордість за свою малу батьківщину і сповнюємося відчуттям єдиної родини й патріотизму.

Державний архів Одеської області реалізує культурно-інформаційний проєкт «90 років з Дня утворення Одеської області», покликаний об’єднати жителів Одещини навколо спільних ідей – любові до рідного краю та інформувати зацікавлених читачів про здобутки регіону протягом 90 років розвитку й становлення регіону.

На офіційному сайті Держаного архіву постійно наповнюється матеріалами відповідне «інформаційне вікно». Запрошуємо до перегляду за посиланням: https://archive.od.gov.ua/category/90th-anniversary/

Одещина – край щедрих і працьовитих людей, багатогранної й багатонаціональної культури та унікальної природи.

Нехай же і надалі процвітає наша область, а ми разом будемо робити все можливе та необхідне для розвитку нашого краю і наближення Перемоги України у війні з агресором.