1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Апаратна нарада Державного архіву...

Апаратна нарада Державного архіву Одеської області

06 червня директор Державного архіву Одеської області Петро Лук’янчук провів апаратну робочу нараду за участю керівників структурних підрозділів Держархіву.

На початку наради Петро Лук’янчук, акцентував увагу на першочерговому завданні архіву сьогодні, під час війни росії проти України, а саме на збереженні культурної спадщини українського народу.

Відповідно до затвердженого порядку денного під час наради було обговорено низку актуальних питань діяльності Держархіву, зокрема про стан фінансової діяльності і звітність за 1 квартал 2022 року, з цього питання доповіла начальник відділу фінансово – економічного та матеріально – технічного забезпечення – головний бухгалтер Алла Машкова.

Заступник директора – начальник відділу використання документів Національного архівного фонду, інформації, публікацій та зовнішніх зв’язків Сергій Крачков зосередив увагу присутніх на важливості виконання наказу директора «Про проведення інвентаризації бібліотечного фонду» та вчасне інформування виконання групового інвентаризаційного опису одиниць зберігання бібліотечного фонду.

Про стан роботи з документами у державному архіві поінформувала начальник відділу звернень громадян, документообігу та контролю за виконанням документів органів влади Алла Єрмакова.

Про проведення навчальних онлайн семінарів відповідно до Плану-графіка комунікаційних заходів та семінарів – навчань із працівниками підприємств, установ, організацій з питань архівної справи та діловодства, поінформувала координатор комунікаційних заходів Держархіву заступник начальника відділу науково – довідкового апарату Наталія Привалова.

За результатами апаратної наради було надано протокольні доручення керівникам структурних підрозділів Держархіву для удосконалення подальшої роботи Державного архіву Одеської області.