1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. ВАКЦИНОВАНИЙ – ЗНАЧИТЬ ЗАХИЩЕНИЙ!

ВАКЦИНОВАНИЙ – ЗНАЧИТЬ ЗАХИЩЕНИЙ!

Міністерство охорони здоров’я спільно з Червоним хрестом України розпочали всеукраїнську інформаційну кампанію з вакцинації.
Спортсмени і актори, громадські активісти та лідери думок, які відомі не тільки в Одесі та Одеській області, а й далеко за межами нашої країни, щепилися, щоб показати приклад іншим.


«Вакцинуючись від COVID-19, ми захищаємо не лише себе та своїх близьких, ми наближаємо той час, коли зможемо повернутися до звичного життя. Тисячі людей на жаль померли від ускладнень на ковід, ще сотні тисяч – особисто пересвідчилися, як важко подолати цю хворобу та який тривалий час потрібен для реабілітації. Тому я вкотре закликаю мешканців Одещини не зволікати з вакцинацією – адже на разі це єдиний спосіб уникнути важких ускладнень від ковіду та летальних випадків. Сумнівів немає – вакцини від коронавірусу рятують життя! То ж вибір за вами – вакцинація чи реанімація!?» – говорить голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.
Думки відомих одеситів, які зробили щеплення від COVID-19 та довели на власному прикладі, що вакцинація безпечна й ефективна – дивіться у відео.