1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Селекторна нарада Одеської обласної...

Селекторна нарада Одеської обласної державної адміністрації

23 листопада 2021 року директор Державного архіву Одеської області Петро Лук’янчук дистанційно взяв участь у селекторній нараді з головами районних державних адміністрацій, районних рад, міськими, селищними та сільськими головами. Нараду проводив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Відповідно до порядку денного наради розглянули та обговорили стан використання коштів державного фонду регіонального розвитку та капіталізованих субвенцій з державного бюджету. З даного питання доповіла директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Марина Зінченко.

Про результати проведення моніторингу діяльності сільських, селищних, міських голів територіальних громад області (як експериментального проєкту) за ІІІ квартал 2021 року, доповів директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування облдержадміністрації Дмитро Радулов.

Про запровадження типового алгоритму дій по виявленню та ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ проінформував директор Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Павло Буланович.