1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини
  6. /
  7. Прийнято участь у обласному...

Прийнято участь у обласному семінарі-практикуму керівників музеїв при дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних закладах освіти

07 жовтня 2021 р. Державний архів Одеської області долучився до обласного семінару-практикуму керівників музеїв при дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних закладах освіти на тему «Музеї історичного профілю закладів освіти – важлива складова громадянського виховання дітей та молоді». Захід був організований Одеським обласним гуманітарним центром позашкільної освіти та виховання. 

В семінарі-практикумі взяли участь керівники музеїв навчальних закладів, краєзнавці, представники наукових установ. Учасники обмінялися досвідом з використання речових та документальних музейних пам’яток в туристсько-музейних проектах, підготовці екскурсоводів музеїв закладів освіти, а також ознайомили присутніх із документальними зібраннями з історії Одещини.

Головний спеціаліст відділу формування Національного архівного фонду, організації і координації архівної справи та діловодства Людмила Лісунець виступила з доповіддю «Документи Державного архіву Одеської області як джерело вивчення історії Одещини».