1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини
  6. /
  7. Дорогі захисники і захисниці...

Дорогі захисники і захисниці нашої України!

14 жовтня в Україні відзначають важливе державне свято – День захисників і захисниць України. В країні в цей день згадують усіх, хто боровся за незалежність і суверенітет держави. День Захисника і захисниці України є справжнім святом самовідданості і благородства, що так органічно поєдналося з іншими святами, які також відзначають 14 жовтня – Покрови Пресвятої Богородиці і Днем українського  козацтва. І нині Пресвята Богородиця оберігає українських чоловіків та жінок,  які, так само, як наші пращури, стоять на захисті рідної землі. 

Справжній вік української армії сягає багато століть, адже її бойові традиції  формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах протягом всієї української історії. Тому сьогодні ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив та боронить честь рідної землі, свободу і незалежність Батьківщини, мужньо стоїть на захисті нашої держави. З нагоди свята вітаємо усіх, хто має високе звання захисника та захисниці України! Зичимо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам, батькам та матерям та бажаємо міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам! 

Мирного неба над усіма нами! Нехай Пресвята Богородиця береже всіх нас під  своїм Покровом і чимскоріше дарує мир та спокій нашій землі! 

Зі святом вас! 

Колектив Держархіву!