1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. 25 жовтня відбулася апаратна...

25 жовтня відбулася апаратна нарада Держархіву

З метою злагодженої роботи, вивчення, обговорення та координації нагальних питаньдіяльності Державного архіву Одеської області 25 жовтня під головуванням директора Петра Лук’янчука та за участю керівників структурних підрозділів  відбулася чергова апаратна нарада.

Під час наради обговорено важливі питання.

На початку наради очільник Держархівуокреслив завдання на найближчий час та наголосив на безумовному виконанні карантинних вимог у всіх корпусах установи.  

Відповідно до порядку денного нарадидоповідали: – начальник відділу зберігання, обліку та фізичної схоронності документів Національного архівного фонду Світлана Виногловська «Про стан роботи з підготовки для передавання справ з кадрових питань (особового складу) до Департаменту архівної справи та діловодства Одеської міської ради»;- заступник начальника відділу фінансово-економічного та матеріально-технічного забезпечення Тетяна Космина «Про стан фінансової діяльності Державного архіву Одеської області (аналіз фінансової діяльності і звітності з фінансових питань за 9 місяців 2021 року)».

Традиційно поінформувала про стан роботи з документами у державному архіві начальник відділу звернень громадян, документообігу та контролю за виконанням документів органів влади Алла Єрмакова.

Про проведення навчальних семінарів відповідно до Плану-графіка комунікаційних заходів та навчальних семінарів Навчально-методичного центру Державного архіву Одеської області на ІІ півріччя 2021 року поінформувала координатор комунікаційних заходів Держархівузаступник начальника відділу науково-довідкового апарату Наталія Привалова.

За результатами апаратної наради було надано протокольні доручення для удосконалення подальшої роботи Держархіву.