1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини
  6. /
  7. 21-22 жовтня 2021 року...

21-22 жовтня 2021 року з метою підвищення рівня професійної компетентності посадовців Державним архівом Одеської області проведено семінар за темою «Формування та упорядкування документів».

Начальник відділу формування Національного архівного фонду, організації і координації архівної справи та діловодства Галина Успенська провела дистанційно семінар за темою: «Формування та упорядкування документів» для спеціалістів Одеської обласної державної адміністрації, районних державних адміністрації Одеської області, Одеської обласної прокуратури та районних прокуратур Одеської області.

Захід проходив на базі відділу підвищення кваліфікації кадрів Одеського регіонального інституту державного управління. Відповідно до програми семінару, розглядались питання науково-технічного опрацювання документів і складення описів справ постійного зберігання та з кадрових питань (особового складу), актів про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду. Учасники семінару акцентували увагу на порядку передачі справ від структурних підрозділів до архівного підрозділу установи.