1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини у слайдер
  6. /
  7. Про нагальні питання діяльності...

Про нагальні питання діяльності Держархіву з представниками телерадіокомпанії «Суспільне-Одеса»

Традиційно керівництво Державного архіву Одеської області обговорює актуальні питання державної політики у сфері архівної справи з представниками  різних медіа-структур Одещини, в тому числі з журналістами телерадіокомпаній, яких, до слова, в Одесі 38 каналів.

От і зараз про нагальне…, про болюче…, про нове приміщення… журналісти телерадіокомпанії «Суспільне-Одеса» спілкувалися з директором Держархіву Петром Лук’янчуком. 

Високопосадовець дав відповіді на питання медійників та зосередив їх увагу на тому, що керівництво Одеської обласної державної адміністрації та обласної ради неодноразово обговорювали це питання з головою Державної архівної служби України Анатолієм Хромовим. 

Журналісти різних телекомпаній бували у сховищах обласного архіву і багато разів за останні 2 роки висвітлювали у спецрепортажах проблему відсутності належних умов для зберігання і накопичення документів.

У своєму інтерв’ю Петро Лук’янчук зауважив, що будь-яка стратегічна програма розвитку та розбудови архівної справи в Україні повинна опиратися на вивчення і узагальнення кращого вітчизняного і зарубіжного досвіду, але перш за все потрібно на загальнодержавному рівні вирішити ключові проблеми, що потребують невідкладного розв’язання.