1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини
  6. /
  7. Під головуванням директора Державного...

Під головуванням директора Державного архіву Одеської області Петра Лук’янчука за участю керівників структурних підрозділів 06 вересня 2021 року відбулася чергова апаратна нарада.

Відповідно до порядку денного в рамках наради розглянуто низку актуальних питань.

Про створення страхового фонду на документи Національного архівного фонду доповідала начальник відділу зберігання, обліку та фізичної схоронності документів Національного архіву Світлана Виногловська.

Актуальне питання підготовки Держархіву до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 р.р. висвітлювала начальник відділу фінансово-економічного та матеріально-технічного забезпечення – головний бухгалтер Алла Машкова.

Чималу зацікавленість викликала доповідь начальника відділу формування НАФ, організації та координації архівної справи та діловодства  Галини Успенської, яка розповіла про комплектування фондів Державного архіву документами особового походження та фото документами.

Про проведення 15 вересня поточного року міжрегіональної наради-семінару «Реалізація державної політики у сфері архівної справи і діловодства в умовах адміністративно-територіальної реформи в Україні» доповідала заступник начальника відділу науково-довідкового апарату  Наталія Привалова.

За результатами апаратної наради очільником Держархіву надано низку протокольних доручень.