1. Home
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Новини
  6. /
  7. Робочий візит Міністра освіти...

Робочий візит Міністра освіти і науки України

08 липня з робочим візитом в Одесі побував Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет. Низку нагальних питань було обговорено в ході зустрічі з очільником Одеської обласної державної адміністрації Сергієм Гриневецьким. Високопосадовці розглянули питання щодо стану справ розвитку регіону у сфері освіти, перспективні плани на майбутнє та про результати впровадження інновацій.

Ключове питання зустрічі стосувалося передачі будівлі по вулиці Троїцькій, яка постраждала внаслідок пожежі 04 грудня 2019 року.

Сергій Гриневецький наголосив: «На сьогодні Одеською міською радою прийнято відповідне рішення, підготовлено та направлено пакет документів до Міністерства освіти і науки України. Наразі необхідно прийняти відповідне розпорядження Кабінету Міністрів України і в решті решт передати будівлю у комунальну власність міста, щоб створити Державний архів Одеської області».

Міністр освіти і науки України С. Шкарлет запевнив присутніх що тримає на особистому контролі питання передачі та подальших перспектив об’єкту. Наразі тривають переговори з керівництвом Національної академії наук України з метою остаточного і невідкладного вирішення цього проблемного питання.